Cum se poate reinventa marketingul stomatologic?

Conform unui studiu realizat in ultimii 5 ani pe piata din Romania, 9 din 10 cabinete / clinici stomatologice promoveaza acelasi gen de marketing.

Majoritatea clinicilor deruleaza in acelasi timp, campanii asemanatoare, campanii ce promoveaza maxim 3-4 proceduri, publica poze irelevante sau foarte slab calitativ, organizeaza concursuri “wow” in care pun la bataie diverse premii si servicii in speranta ca vor atrage mai multi clienti, desi Facebook a interzis si chiar penalizeaza adeptii concursurilor bazate pe like, share si comment.  Mai grav, nu raspund potentialilor pacienti la comentarii si nici mesajelor din privat in timp real, informatiile publicate nu coincid cu realitatea, iar receptia nu stie sa ofere informatii cu privire la campania desfasurata pe Facebook. Si lista erorilor poate continua.

In momentul in care am precizat ca 9 din 10 clinici fac aceste greseli, stiu ca te-ai gandit ca tu nu faci asta, ca felul in care te promovezi este creativ, nou, inovator, ca platesti firme sau angajati care sa se ocupe de marketing, dar tu poti masura in incasari clar, saptamanal si lunar, ceea ce se intampla in mod real cu promovarea business-ului tau?

Nu reinventam nici apa calda si nici roata in marketingul stomatologic, dar promovarea pe care o oferim este cat se poate de actuala, 2021 spre 2022, este creativa si pragmatica in acelasi timp.

Detinem cunostintele necesare de marketing pe care le updatam zilnic, le alipim cunostintelor medicale si celor de public relations & customer care. Asa cum medicii se ocupa de educatia medicala continua, Brandmatic se updateaza zilnic la nevoile medicilor, proprieterilor de clinici, ale echipei si ale pacientilor, creand astfel adevaratele solutii de promovare si lansand trenduri de marketing medical.

Marketingul stomatologic Brandmatic nu ofera servicii si nici experiente pacientilor tai, ci ii face sa se identifice cu brandul tau prin ceea ce exprimi zilnic, astfel incat tu sa devii pentru ei prima alegere. Fa-i sa vorbeasca intr-un mod pozitiv despre tine!

Aplica pentru un audit complet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *