Articole

DRUID AI- Inteligenta viitorului pentru clinici medicale

Inteligenta viitorului este aici pentru cresterea business-ului tau medical prin DRUID AI.

DRUID AI este serviciul pe care te ajutam sa il implementezi pentru clinica si/sau reteaua ta medicala astfel incat sa obtii multiple beneficii. Digitalizarea poate parea complicata, dar atunci cand alegi partenerii potriviti, totul devine simplu.

Cum functioneaza?

Chatbotii DRUID se bazeaza pe trei elemente importante:

√ Interfata Utilizator.

Chatbotii DRUID ruleaza din Platforma Druid, o platforma de tip “no-code” in care chatbotii sunt proiectati si antrenati rapid de catre personal care nu trebuie sa aiba abilităti de programare. Interfata chat poate fi site-ul firmei, Facebook Messenger, WhatsApp, Mesaje SMS, Email, Aplicatii mobile, sau orice alt canal digital de comunicare dorit.

√ Inteligenta Artificiala.

Chatbotii DRUID inteleg solicitarile venite din partea celor cu care converseaza. Chatbotii lucreaza pe baza unor reguli predefinite, in cazul scenariilor simple, sau pot folosi Inteligenta Artificiala prin care invata de pe urma fiecarei interactiuni, in cazul scenariilor mai complexe.

√ Integrare sisteme.

Indiferent unde se afla informatia solicitata de catre clienti, chatbotii DRUID se conecteaza rapid cu acestea, fara a mai fi necesara în prealabil alocarea de echipe tehnice si resurse de proiect pentru dezvoltari IT. Platforma Druid se conecteaza rapid cu sistemele de afaceri existente ale firmelor – Dynamics 365, SQL Server, REST / SOAP Web services / APIs, UiPath și multe altele.

Ce pot face chabotii DRUID?

√ Raspund la intrebari – un chatbot poate raspunde simplu la intrebari gen “Care este cea mai apropiata clinica”, “Ce specialitati/servicii sunt acoperite”,”Ce ore sunt disponibile pentru o consultatie in data x”

√ Completeaza formulare – un chatbot poate completa formulare prin ghidarea discutiei cu pacientul – varsta, sex, alergii, tratamente anterioare etc, salvand timp pretios in back office

√ Trimit alerte si notificari – chatbotul poate trimite remindere privind planificari la cabinete. In cazul anularii unei rezervari, chatbotul notifica medical si elibereaza automat calendarul pentru a prelua noi solicitari

√ Trimit rapoarte – rapoartele de consultatii pot fi trimise prin orice canal digital prin intermediul chatbotului

Care sunt principalele beneficii pe care le poti accesa prin serviciul DRUID AI?

√ salveaza 30% din timpul alocat activitatilor recurente si repetative

√ imbunatateste considerabil experienta pacientilor prin raspunsuri personalizate si imediate

√ creste rata conversiilor si vanzarilor prin eliminarea programarilor pierdute

√ 24h/7 activitate online

√ customer service disponibil pentru orice solicitare

√ rezolva problema lipsesi resursei umane

√ creste considerabil veniturile business-ului medical

√ simplificarea fluxurilor si proceselor de lucru

√ integrarea si supervizarea stocurilor/ facturilor

…iar posibilitatile sunt nelimitate, asemeni mediului digital, care este gata sa faciliteze noi si noi produse pentru sporirea productivitatii oricarui domeniu.

Viteza si calitate, acesta este “trendul” la care ne-am adaptat si pe care ti-l recomandam pentru aceasta etapa in care ne aflam. Intr-un timp scurt, organizezi totul pentru a incasa mai mult.

Asadar, ce spui de un servciu care iti ofera cu 30% mai mult timp liber pentru familie, prieteni si vacante?

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.