Esti antreprenor? Invita la discutie primul angajat cu care te intersectezi, marketing medical, branding medical, Brandmatic

Esti antreprenor? Invita la discutie primul angajat cu care te intersectezi!

Iata un exercitiu pe care ti-l recomand in cazul in care esti antreprenor. Din pozitia pe care o ai, tinzi sa vezi lucrurile dintr-o singura perspectiva si cu trecerea timpului te adancesti in propriile credinte si ideologii.

Lucrurile ”pe teren” – cum imi place mie sa le numesc – sunt complet diferite, personalul, echipa ta se confrunta cu situatii total necunoscute tie, dar care pentru ei, ca si executanti (o spun la modul generic, cred foarte mult in potentialul si importanta fiecarui angajat), sunt foarte importante, chiar decisive.

Stiu o sa-mi spui ca tu nu ai timp de lucruri marunte, nu vrei sa te mai incarci cu situatiile de viata ale nimanui, ca ai lucruri mult mai importante de facut cu timpul tau, sa se ocupe altcineva.

Fa un exercitiu de imaginatie: Cum vrei sa mergi din punctul A in punctul B, daca picioarele nu te asculta?
Angajatii au nevoie de recunoastere, au nevoie sa fie ascultati, sa li se dea sansa sa isi spuna parerea cu privire la activitatea pe care o desfasoara, vor sa livreze idei care mai apoi sa fie puse in practica, vor sa creasca din toate punctele de vedere.
Ofera-le acest cadru, inspira-i, motiveaza-i, ofera-le suportul necesar de crestere, investeste in ei si vei vedea cum investitia se va intoarce in favoarea ta.
Arata-le ca faci parte din aceeasi echipa cu ei, ca nu sunt singurii care muncesc si pune-i in tema cu planurile tale de dezvoltare, care ii vizeaza si pe ei.

Ai o intrebare?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *