Echipa si clientii nu sunt indragostiti de businessul tau!

Cu fiecare client nou,  imi confirm si reconfirm motivele pentru care tot mai multi antreprenori se plang de faptul ca nu sunt intelesi.
 Nu sunt intelesi de echipa, de clienti si traiesc cu frustrarea ca, desi  au gandit un business in beneficiul lor, acestia nu vad si nu inteleg maratia oportunitatii create.
Pe de-o parte echipa  executa scurt si la obiect anumite atributii si nu se implica mai mult, nu au o prezenta de spirit orientata catre performanta si de cealata parte, clientii nu percep beneficiile reale ale serviciilor oferite.
Cati dintre voi va regasiti in aceasta descriere? Cum procedati pentru a inlatura aceste frustrari si mai ales cum reusiti sa mergeti mai departe in obtinerea profitului dorit?
Va incurajez sa comentati si de ce nu sa imi trimiteti un mesaj in privat ( alina.sava@brandmatic.ro ), daca doriti sa impartasiti din expereinta voastra.
Concluzia la care eu am ajuns este ca, TU esti singurul cu adevarat indragostit de business-ul tau! Ceilalti, echipa si clientii, sunt acolo prezenti dintr-o oarecare nevoie, de job, de finante, de activitate, de ore de experienta pentru a obtine diverse acreditari, si de servicii.
In situatia de fata exista o singura solutie pentru a nu trage  24h din 24h, singur la ” caruta” si aceea este sa ii indragostesti de brandul businessului tau.
Cum faci asta? Prin insuflarea detarminarii si descrierea cat mai  VIE a beneficiilor avute daca se implica conform “tiparului” tau.
Angajatii potriviti cresterii tale ( businessului) sunt aceia care vor sa iti ia din responsabilitati, nu cei care te invinuiesc pentru orice mica neregula si care se opun schimbarilor.
Clientii pe care ii atragi sunt conform structurii si energiei echipei tale, uita-te la clientii tai si intelege tipologia echipei tale.
Mentine-ti conectati angajatii si clientii la drive-ul tau prin toate canalele de comunicare posibila. Nu ai cum sa fii omniprezent fizic dar poti lasa energia ta sa actioneze.
Daca este ceva ce iti doresti sa schimbi, fa-o acum! Da scanteia care sa produca schimbarea conform dorintei tale de succes. TU pornesti motoarele!

Ai o intrebare?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.