marketing medical,branding medical, promovare clinica, brandmatic

Doctor fiind, iata ce trebuie sa faci ca sa pleci in vacanta linistit

Iti doresti sa nu fii deranjat cu probleme de la cabinet / clinica cand pleci in concediu, dar pe de alta parte te ingrijoreaza faptul ca nu stii cum decurg lucrurile in lipsa ta.

Mai mult, nici nu vrei sa opresti business-ul pentru ca pacientii au nevoie de serviciile pe care le oferi si, ce crezi, exact cand toata lumea este libera si gasesti ca este oportun sa inchizi clinica pentru o zi, doua, pacientii tocmai atunci isi gasesesc timp pentru interventii medicale.

Well, se spune ca un business solid trebuie sa functioneze cu usurinta si in deplina profitabilitate si in lipsa managerului / proprietarului. Da, este adevarat!

Iata ce poti face ca sa te asiguri ca totul merge perfect in lipsa ta:

✓ organizeaza o sedinta cu echipa pentru trasarea task-urilor fiecarui membru
✓ asigura-te ca ai un back-up plan pentru orice situatie neprevazuta
✓ cere sefilor de departament sau, daca nu ai o ierarhie stabilita, numeste un responsabil (customer care, manager) care sa iti raporteze zilnic intr-un mail cele intamplate.
✓ solicita zilnic rapoartele cu programarile pentru ziua ce urmeaza si rapoartele financiare.
✓ anunta echipa ca te pot contacta pe whatsapp in caz de urgenta (nu se vor simti singuri sau panicati daca intervine ceva neprevazut)
✓ trimite-le chiar tu un mesaj friendly, din cand in cand, pe grupul vostru de whatsapp sau pe mail, in functie de cum ati ales cu totii sa comunicati.
✓ surprinde-ti receptia cu un telefon incognito doar ca sa vezi daca raspund la telefon, daca raspund conform standardelor stabilite, eventual ca nu au inchis clinica inainte de programul stabilit.

Cu cat vei spune: “vreau sa plec, sa nu aud nimic, nu ma priveste, descurcati-va, nu ma deranjati” cu atat mai frustrant va fi pentru toti cei implicati.

Rupturile in comunicare dauneaza grav business-ului si relatiilor interumane.

Pleaca in vacanta linistit, asigura-te ca ai lasat totul stabilit, responsabilizeaza fiecare membru, arata-le ca pot apela la ajutorul tau, dar si ca sunt tinuti sub observatie. Acum iti poti savura cocktail-ul linistit. 🙂

Vrei sa optezi pentru un management corect?
Iti doresti o crestere vizibila si palpabila a brand-ului, chiar si in lipsa ta?

Ai o intrebare?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

#Brandmatic #medicalmarketing #socialmedia #branding #medicaltraining

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *