De ce sa investeti in promovarea cabinetului dentar, vara ?

Potrivit unui studiu al Insitutului Harvard, s-a demonstrat faptul ca oamenii sunt predispusi sa rada mai mult atunci cand este soare.

Motivul este simplu, soarele este un antidepresiv natural, intervine in echilibrul nostru psiho-emotional si ne reda buna dispozitie. Razele solare provoaca in organism o descarcare de endorfine, drept pentru care stimuleaza rasul. Astfel, oamenii devin mai interesati sa interactioneze si sa relationeze cu oameni noi si pentru acest lucru au nevoie de o stima de sine ridicata.

De ce spun asta, pentru ca multi oameni nu se simt in largul lor de a face acest lucru deoarece sunt nemultumiti de aspectul danturii lor. Fie dintii nu sunt suficienti de albi (este primul lucru pe care un pacient il observa la dantura sa si acesta este si motivul pentru care ajunge la cabinet cu cerinta de a-si albii dintii, in conditiile in care exista afectiuni dentare mult mai mari), fie nu sunt aliniati, fie atunci cand zambesc se descopera lateralele si acolo lipsesc dinti ori se confrunta cu halena si nu inteleg de ce.

In felul acesta ajung la cabinet cu preponderenta vara. Tot vara multi romani care locuiesc in alte tari (sau  turisti /expati) revin in tara si datorita costurilor reduse fata de tara din care vin doresc sa isi rezolve anumite probleme dentare in scurta lor vizita in Romania.

Exista familii care, in pregatirea lor pentru vacante si concedii, introduc si vizita la medicul stomatolog pentru vizitele regulate sau “repararea” anumitor lucruri care i-ar  putea  deranja in deplasare. Cine vrea sa aiba un abces in plina vacanta si sa nu poata apela la un medic stomatolog unde se afla, deoarece nu are asigurare, este foarte scump sau este nevoit sa apeleze la medicamente puternice ori poate chiar la antibiotice.

Asadar, nu neglija si nu opri campaniile de promovare in aceasta perioada, stiu ca primul lucru la care te gandesti este ca “toata lumea este in concediu si nu isi mai face nimeni dintii”, dar este tocmai invers.

Te intereseaza o promovare corecta?

Contact

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.