Consiliere management si marketing medical

Sezonul acesta venim in intampinarea nevoilor cabinetului tau cu un pachet de marketing special.

Daca vrei sa iti promovezi serviciile medicale intr-un mod cat mai original si eficient, dar nu stii care sunt pasii, Brandmatic vine cu solutia.

Incepem cu evaluarea cabinetului din punct de vedere al imaginii prezente in mediul  online si pe platformele de social media. Analizam in detaliu felul in care te-ai prezentat pana acum si iti aratam cifrele rezultate.

In urma acestei analize, directorul de marketing iti traseaza directiile pe care ti le recomanda, specifice mediului tau de activitate. Atentie, marketing-ul medical difera considerabil fata de celelalte tipuri de marketing!

Ca sa ajungi mai usor la acest Pachet de Analiza poti participa simplu la Giveaway-ul organizat pe pagina oficiala de Facebook. Daca doresti sa il achizitionezi contra cost te rugam sa ne trimiti solicitarea pe e-mail: contact@brandmatic.ro

………………………………………………………..

Regulament Giveaway

1.1.Prezentul regulament este conform cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu modificarile si completarile ulterioare, H.G. nr. 333/2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Durata Campaniei si aria de desfasurare

2.1. Campania se desfasoara in perioada 14.07.2019-21.07.2019 pe paginile oficiale de Facebook si Instagram ( https://www.facebook.com/brandmatic.ro/ si @brandmatic.ro )

 Conditii cu privire la dreptul de participare la Campanie

3.1 In concurs se poate inscrie orice persoana, cu varsta peste 18 ani, cetatean roman, exceptie facand angajatii Organizatorului. La Campanie nu pot participa angajatii Organizatorului si/sau membrii familiilor acestora pana la gradul 3 de rudenie inclusiv, precum si alte persoane asociate concursului.

4.2. Datele furnizate de participanti trebuie sa fie corecte, complete si conforme cu realitatea.

Mecanismul de derulare a Campaniei

5.1. Pentru a se inscrie in Campania GiveAway, participantii trebuie sa dea follow paginii Brandmatic pe Facebook si Instagram, iar in sectiunea de comentarii a postarii cu concursul, sa dea tag unui prieten si sa redistribuie postarea pe contul personal.  Castigatorul va fi extras aleatoriu, prin tragere la sorti, folosind platforma www.random.org

5.2. Nu participa la Campanie persoanele care nu respecta prezentul regulament precum si Termenii si Conditiile site-ului www,brandmatic.ro

 Premiile Campaniei

6.1 Premiile Campaniei:

Dupa extragerea ce va avea loc pe data de 22.07.2019, cel care a indeplinit toate conditiile specificate in regulament, va intra in posesia premiului in valoare de 800 lei. Numele castigatorilor va fi publicat cu acordul acestuia in pagina de Campanie.

Date cu caracter personal

1. Prin participarea la Campanie, participantii accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identificare sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, acestea putand fi folosite de catre Organizator sau subcontractanti ai acestuia, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct, pentru publicarea datelor cerute de lege in cazul acordarii premiului, etc.

2. Participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul la opozitie.

Orice modificare va fi adusa la cunostinta participantilor.

Va multumim si va dorim mult succes!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *