analiza branding, analiza marketing medical, Strategii Social Media : Brandmatic.ro

60 de minute pe zi, vis implinit!

S-a dovedit clinic, stiintific, dar mai ales antreprenorial, adica pe cifre si date reale, masurate, ca daca acorzi 60 min. /zi analizei rapoartelor de productivitate, in doar 6 luni iti poti creste cifra de afaceri cu minimum 30%!

A sosit timpul sa te concentrezi pe analiza, pe resursa umana, pe rapoarte, adica pe afacerea ta. Stiu, vei spune “nu am timp”, “nu imi place” sau “mai bine angajez un manager sa faca asta”.
Pai si cum ramane cu visul tau de a te retrage frumos pe barca, de a pleca in vacanta o luna vara si o luna iarna, de a lasa business-ul sa mearga de la sine si fara tine?
Ceea ce iti doresti tu se numeste EXIT si ca sa faci asta trebuie sa te implici in clinica / business-ul tau atat de mult incat sa stii si sa “manevrezi” totul ca la carte in cele mai mici detalii, iar angajatii tai sa aiba toate datele incat sa nu devina dependenti de prezenta ta.

Drum lung, da. Cu cat alegi sa te “debarasezi” mai mult de toate atributiile pe care le ai si vrei doar sa faci ceea ce te pasioneaza, cu atat mai mult,  toti angajatii vor deveni mai dependenti de tine, te vor solicita mai mult si vei auzi mereu “pai si cum facem aici?”.
Daca auzi aceasta intrebare din parte angajatilor tai atunci sa stii sigur ca undeva ai gresit. Investeste in tine, plateste un consultant, alege colaboratori pe masura, cunoaste-ti angajatii, ofera-le timp, explica-le, mativeaza-i, scrie,  vizualizeaza, deleaga, analizeaza si traseaza mereu.

Vrei sa nu mai faci parte din generatia “merge asa”, “lasa ca ma descurc, doar am mers singur pana aici”, “mai fac o promotie si poate mai castig niste pacienti / clienti”, “nu e mare lucru sa ma promovez, stiu eu mai bine”, “stiu eu pe cineva care face site-uri” si vrei sa faci o diferenta concreta, corecta si remarcabila pe piata si in industrie?
Este momentul sa iti schimbi modul de gandire, sa te maturizezi din punct de vedere economic, financiar si antreprenorial. Toate resursele sunt in fata ta!