Branding Instagram, Marketing Instagram, Hashtag Marketing, Branding Marketing Medical, Brandmatic

5 motive solide pentru utilizarea platformei Instagram

Nu am sa incep prin a descrie ce este si cum functioneaza Instagramul sau cum a aparut, ci am sa trec scurt la enumerarea celor mai importante motive pentru care utilizarea platformei iti poate aduce mai multi clienti.

  1. Mai multa vizibilitate si creativitate atribuita brandului. Continutul vizual, dinamica si behind the scenes-ul sunt elementele care capteaza cel mai mult atentia clientilor.
  2. Platesti mai putin pentru vizibilitate mare. Toate campaniile rulate pe Facebook pot fi vizibile si pe Instagram, motiv in plus sa detii un cont bine pus la punct si pe aceasta din urma platforma.
  3. Swipe, swipe, swipe. Clientii au nevoie de continut vizual concentrat. Daca printr-o poza, video, lumina interesanta nu le-a fost captata atentia, nu vor da nicio sansa serviciului tau. Pare foarte riscant, insa folosind o strategie de marketing corecta ai multiple sanse de reusita.
  4. Filtru emotional. Clientii sunt in cautarea celor mai particulare atribute cand vine vorba de un brand. Acum ai sansa sa arati tot ceea ce brandul tau este, de la echipa pana la campaniile de CSR la care iei parte, si influenta ta benefica asupra societatii si mediului inconjurator. Clientii aleg branduri care ofera ceva in schimb comunitatii.
  5. Hashtag rulezz! #- ul este “cuvantul” cheie pentru orice serviciu, stare, activitate etc. Un hashtag manager iti poate crea propriile hashtag-uri prin care sa devii faimos si prin care sa ajungi direct la clientii avizati. Foloseste hastagurile responsabil! 🙂

Aplica pentru un audit complet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *